contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Hummus Ii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Carrot and hummus 

Aseara mi s-a facut pofta de naut asa ca m-am dus frumusel in bucatarie si mi-am pus la inmuiat naut. Sa tot fi fost vreo doua cani bune. Apa rece si curata cat sa-l acopere pret de o palma. In ochi sclipindu-mi incantarea, am inceput sa ma gandesc la minunatiile pe care le voi prepara din acest naut gustos. Initial mi-am propus sa fac o mancarica cu rosii insa in aceasta dimineata m-am trezit cu alte pofte. Vroiam ceva cremos, aromat si rapid de preparat. Nu de alta dar nu prea am timp.

In timp ce nautul fierbea domol, in casa se imprastia un abur cald si o mireasma aparte, ceva ce te duce cu gandul atat la porumb cat si la fasole. Dupa un ceas am luat o boaba si am spart-o cu o lingura, adulmecandu-i aroma minunata si gustul minunat. Da, era gata. Perfect pentru hummus!


Melanie C. - First day of my life
Asculta mai multe audio Muzica

Hummus II

- 250 g naut

- 1/2 cana apa plata

- zeama de la 1/2 lamaie

- 2-3 catei de usturoi

- 1 lg susan crud

- 1/2 l-ta boia dulce

- 1/4 l-ta condiment asiatic

- sare

Nautul se pune cu o seara inainte la inmuiat in apa rece. A doua zi se scurge si se clateste si se pune la fiert cu multa apa timp de o ora, pana cand devine moale. Se scurge, se raceste.

Se pune apoi in robot si se mixeaza pentru a rezulta o pasta uniforma.

Se adauga apoi apa si zeama de lamaie si se mixeaza bine. Apoi se adauga si restul ingredientelor si se mixeaza pana la omogenizare.

Se da la rece.

Se serveste cu legume crude, proaspete. Eu am servit cu: morcovi, castraveti, rosii cherry, tulpini de telina, ridiche neagra, ardei galben.


Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com