Hummus Cu Vita Si Legume
Sursa Hummus cu vita si legume
articol scris de 3sisterscooking blog 3sisterscooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sunt un mare fan al blogurilor culinare si intotdeauna imi place sa testez lucruri noi care ma atrag. Acest lucru s-a intamplat si cu aceasta reteta reperata de pe facebook intr-o postare a unei prietene virtuale, draga mie si pe care o urmaresc frecvent.
Ingrediente hummus:
- o conserva naut bio
- un manunchi de usturoi compt in folie
- o lingura tahini
- 1-2 linguri suc de lamaie
- sare, cumin
- 4-5 linguri ulei de masline
- 3-4 linguri apa
Ingrediente carne:
- 400 g carne de vita tocata
- 2 catei usturoi
- ulei de masline, sare, piper
- 1 lingurita cumin
- 1 lingurita boia afumata
Pentru servit: castraveti si rosii proaspete.
Mod de preparare
1. Pentru hummus pasati nautul strecurat cu usturoi, suc de lamaie, tahini, sare si cumin. Adaugati uleiul de masline si apa si pasati din nou pana obtineti consistenta dorita. Gustati de condimente si ornati cu ulei de masline, fulgi chilli si frunze de patrunjel.
2. Pentru vita rumeniti usturoiul tocat marunt in putin ulei de masline. Adaugati carnea de viata si condimentati cu sare, piper, boia si cumin. Prajiti la foc iute pana cand carnea este bine patrunsa. Serviti peste hummus alaturi de legume proaspete si paine prajita sau lipii. Pofta buna!
Ingrediente hummus:
- o conserva naut bio
- un manunchi de usturoi compt in folie
- o lingura tahini
- 1-2 linguri suc de lamaie
- sare, cumin
- 4-5 linguri ulei de masline
- 3-4 linguri apa
Ingrediente carne:
- 400 g carne de vita tocata
- 2 catei usturoi
- ulei de masline, sare, piper
- 1 lingurita cumin
- 1 lingurita boia afumata
Pentru servit: castraveti si rosii proaspete.
Mod de preparare
1. Pentru hummus pasati nautul strecurat cu usturoi, suc de lamaie, tahini, sare si cumin. Adaugati uleiul de masline si apa si pasati din nou pana obtineti consistenta dorita. Gustati de condimente si ornati cu ulei de masline, fulgi chilli si frunze de patrunjel.
2. Pentru vita rumeniti usturoiul tocat marunt in putin ulei de masline. Adaugati carnea de viata si condimentati cu sare, piper, boia si cumin. Prajiti la foc iute pana cand carnea este bine patrunsa. Serviti peste hummus alaturi de legume proaspete si paine prajita sau lipii. Pofta buna!
comentarii