Hot Dog In Criossant Si Prostioare
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
In amintirea vremurilor in care ne jucam cu Vlad de-a hot dog-ul, avand de distrus cateva chestii din tolba, din ne-tolba, de capatat, ce mai de dinainte de plecare, am cateva info, o non-retwta si o reteta misto (dar nu incep cu ea).
Asa ca primul, e hot dog cu dedicatie lui Vladen. In croissant, blasfemie pe toate planurile, amestec de toate culturile, blablablaaaaa.
Adevarul e ca si sandwich-urile sunt misto in croissant, asta, cu niste crenvusti de copii (imi place cand firmele ambaleaza cantitati reduse, gen patru bucatele, ca nu fac depozit).
Deci, jap – jap urmatoarele:
- croissant – mustar, coleslaw (la minut, niste varza, morcov, un rest de maioneza), mugurii aia care deja o sa faca radacini (de diverse), cascaval, crenvustii, ceapa, ketchup (tot pentru copii, deci, teoretic, sanatos).
Bai, meserias rau, ce sa mai, junk food de mare angajament, daca as avea chiorc la malul marii as vinde asa ceva.
Acum despre info, ilogic, cascavaluri de slaba prestanta sa coste mai putin (per kil) decat emmentalerul sau cel cu capra – da, nu de capra – de la Lactosolomonescu, de exemplu. De ce e mai scump Delaco? Pas de imi explic, o fi de la banii cheltuiti pe reclama. Oricum, emmentalerul President (am luat o feliuta sa o pup cu berea aia, dar a mers mai bine cu ridichi) si cel de la Lactosolomonecu, misto foc.
Stiu ca nu e reteta, dar erau pozele pe aici. Urmeaza si o reteta, va jur ca e buna. Dar nu stiu cand ma lasa compul sa o pun.
rororo