Homemade Pint Mix
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Imi scot cainele afara si il las sa isi faca de cap la ora la care se duc copiii la scoala, se inteleg de minune. Timp in care bantui blogosfera, imi sunt suficiente indexurile de la bucataras si foodgawker.
Pe cel de-al doilea, dupa reteta de Chip Butty am gasit una si mai si pe care nu am putut sa nu o reproduc, timpul in care sta javra afara fiind suficient, desi preparatul are o complexitate sporita.
M-am inspirat din reteta care in original se numea Homemade Trail Mix Chocolate and Nuts de pe cookiemonstercooking.
E drept ca nu am urmat-o pas cu pas, dar si in original se spune ca se poate improviza.
Am incercat sa ma tin, totusi, cat de cat de ingrediente desi nu am putut jongla cu ele cat sa imi satisfac exact doleantele, cum a reusit reteta dupa care m-am luat, autoarea fiind vadit nemultumita de ceea ce se gaseste in comert, too many nuts, not enough nuts (daca ma intrebati pe mine, not enough nuts indeed).
Nici vasul de servire nu a fost chiar ca cel din poza initiala, asa ca am redenumit reteta. Rog a se nota ingredientele si a se urma pas cu pas, chiar daca veti modifica ceva pe alocuri (nu, nu mai pun bursucii oribili in poza, asta e chiar o reteta serioasa si incerc sa o descriu amanuntit, deci rugam seriozitate).
Ingrediente:
- 1/5 cup bomboane Silvana cu lapte si fructe
- 1/3 Kitty Kat (cu ciocolata amaruie)
- 1/3.7 cup bomboane de ciocolata cu menta aerata (suna cum au tradus aia pe punga, fâs asa)
- 1 mon cheri
- 2 ferrero rocher
- 1/9 cup milka chocolate (Triolade variety)
- 2-3 chocolate money (Euro, va rog)
- fistic
- 1/2 cup kisses candies
- some Skittles
Instructiuni: se amesteca totul intr-un bol mare, vas, cratita, lighean, apoi, daca nu se servesc imediat, se pastreaza intr-un recipient bine inchis. Puteti sa puneti ingredientele inainte de servire intr-o punga pe care o inchideti bine, apoi o zguduiti. Sa se amestece.
Eu le-am servit in halba, cu paiul.
Sectiune:
Daca mai gasesc atat de multe surse de inspiratie care merita elogii, reteta cu laleaua in branza va fi cel mai probabil apoteotica. Va rog sa tratati subiectul acestor chestiuni nemaivazute cu toata seriozitatea si sa le denumiti corespunzator pentru un impact riguros asupra tinerelor gospodine sau degustatori care, doamne fereste, se apuca sa manance disociat bomboanele si alunele, skittles la skittles, nuci la nuci.
Pofta buna!
rororo )))))))))