contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Home Made Stuff

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Găsit astăzi la magazinul care vinde produse organice de la fermele regelui:
1. Castraveţi mici, mici, numai buni de pus la murat. Checked, doar două borcane mici (pe măsură, evident) să testez cum ies.

Roşii cherry, inclusiv din cele gălbioare. Thailanda, în general, nu stă foarte bine la capitolul roşii. Cele mai multe din cele pe care legăseşti la piaţă nu au gust. De miros nici nu mai aduc aminte, că lipseşte cu desăvârşire. Singura variantă acceptabilă sunt roşiile cherry, mai scumpe dar şi mai roşii. Astea pe care le-am cumpărat astăzi sunt de departe cele mai bune pe care le-am găsit de când stau aici - au şi gust şi miros şi sunt zemoase tare. 

Pe câteva le-am "sacrificat" - le-am tăiat felii, le-am întins pe tava de la cuptor şi le-am făcut vânt dincolo de gard unde încă mai bătea soarele după-amiază. Le usuc bine şi apoi le păstrez într-un borcan. Pentru ce? Nu am idee încă. Se va ivi o oportunitate, sunt convinsă.


Am acoperit tava cu folie de pastic, ca să ţin departe insectele şi păsările. Folia am găurit-o cu scobitoarea, ca să intre, totuşi nişte aer. Cred că mâine schimb folia cu o bucată de tifon.