Hamburger Din Curcan
Sursa Hamburger din curcan
articol scris de ginavas blog retetecudrag
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In sfarsit, vremea pare ca tine si cu noi, fanii gratarelor!Da, poate nu v-am spus dar as renunta oricand la orice fel de mancare in favoarea unui gratar.Si cel mai interesant mi se pare cand reusesc combinatii noi .De data aceasta am incercat sa inlocuiesc micii clasici ( si foarte buni, de altfel!) cu niste hamburgeri din carne tocata de curcan.
Un kilogram carne tocata:
o ceapa mare rosie, 2-3 castraveciori murati taiati marunt:
Mai adaugam ou, pesmet(2-3 linguri), 2 lingurite mustar si....frunze de coriandru tocate marunt.
Punem cateva bete speciale pentru frigarui la inmuiat( ca sa nu se arda cand le vom pune pe gratar) si formam hamburgerii.Eu le-am dat forma de mici, dar se pot aplatiza, ca sa aiba forma clasica .I-am pus pe gratar:
S-aveti un gratar reusit!
Cu drag!