Halloumi … Romanesc?
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Se pare ca da. Si ma deruteaza cumva chestia asta in onoarea de purtator de centura neagra la cumparaturi, dar branza chiar exista.
Exista posibilitatea ca “fabricat in UE” sa fie made in Cipru?
Oricum, am facut-o l agratar, s-a cam lipit, poate sa fie de vina gratarul, dar la gust, e halloumi – halloumi, fara drept de apel, branza aia care nu are nici un farmec pana nu se intalnete cu focul. Deci sa stiti de la mine si imi sustin afirmatia: branza alba Borcea e Halloumi.
Si o pohta ce am pohtit, nesanatoasa, da, ei bine, imi plac la nebunie sandwich-urile in croissant cu unt, incalzite, cu ceva carne si cascaval si extra unt, sa dea bine la artere subtiri. Salamul din poza de mai jos e krakovia, multumesc pe aceasta care producatorilor care ambaleaza in pachetele mici, doar pentru curiosi ca mine, gravele purtatoare de E-uri. Bun Krakovia, promit ca nu mai fac, o sa trec la dieta de toamna, aia sanatoasa.
Dar sa stiti ca rosiile au fost bio.
In alta dezordine de idei, nu, nu-s impasibila la evenimente, dar prefer sa nu le discut pe blog, incep sa se linisteasca apele si sa inteleaga mai toata lumea ca toti suntem in aceeasi barca, cu copil, catel si purcel, barca dusa spre scufundare de niste hamesiti care in nemernicia lor probabil stau pe margine si se distreaza. O sa transez si chestiuni mai serioase in afara de branza cu salam, cand o sa simt ca am chef, momentan nu am pentru ca se repeta istoria, dar iind isteria mai mare se lasa cu barbarii inimaginabile asa ca va rog nudiscutati si, daca v-ati trezit dat afara din orice lista a mea de “prieteni” este pentru ca nu mai suport discutiile si flambarea irationala. Apreciez sa nu mai primesc nici eu nici un fel de mesaj, pro, contra, ante sau anti, eu imi vad de macaroanele mele cu sau fara branza in linistea si umbra blogului batran, asta imi e jobul, asta fac. Ce fac in particular nu e subiect de blogosfera, feisbuceala sau altele. Va multumesc pentru intelegere si sper s afie cu va urma ca si pana acum blogul.
rororo