contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Haifaivistilor Le Pasa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

M-am linistit. In viata vlastarelor patriei, nu doar comm-urile si ultimul single al lui Guta conteaza. Si dragostea e la fel de importanta. Adevarat, filtrata prin valoarea individuala a fiecarui membru al cuplului, valoare exprimata prin initiale cu simbolism monetar.

Arzatoare trebuiie sa fi fost pasiunea lor. Infiripata la Romana, cei doi si-au dorit-o imortalizata, cu ferventa inceputului romantic, pe spatarul unui 226. In ambuteiajul de la Eroilor, au avut timp sa-si maiestreasca numele cu rabdarea unui caricaturist: Eryk (iertare tie, Romeo, n-am y cu umlaut pe tastatura) si Simo.

Dragostea in vremea globalizarii

Dar pe cind autobuzul trecuse de Piata Rahova, tirindu-se vitejeste spre Depoul Alexandria, unde pe Simo o astepta rata spre Bragadiru, amorezii si-au dat seama ca in prima ecuatie nu-i loc de dragoste. Cum abilitatile ortografice le barau orice cale de reusita corporatista, s-au orientat spre implinirea valutista. Abia atunci a aparut o iubire mai asezata, dar induiosatoare prin fundamentele-i solide.

Din pilda lui Simo si-a lui Eryk ar putea invata si mai marii lumii. Asa ca, dragi copii, daca va intilniti cu Obama si doamna Merkel in 226, cedati-le ultimul rind de scaune si intrati in istorie drept Dalai Lama si Maica Tereza mioritici.