Haideti Sa Bucatarim
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Asa ma incinsei la o discutie ac numai pohte mi-am facut, de parizer, de aripioare, de chiftele, de …
Mari retete nu am sa va dau, ciorba (de fapt supa, ca am uitat sa o acresc) de perisoare e banala, zarzavat usor inabusit sa iasa mirosurile in zeama, perisoarele sunt din compozitia sarmalelor, plus ou si pesmet, verdeata, ioc. Simpla reteta, nu?
Cand am venit de la mare am gasit fasolea gata fiarta, cica e cu iahnie. Ok, dar sa stim si noi, asa ca o parte am batut-o bine, cum ii place amicei Guvi, cu mult usturoi si ceva ulei si basta.
Cat despre fasolea in sine, iahnia adica, a beneficiat (grazie) de carnat de Maramures adus din Constanta si slana de Reghin adusa de la Cluj, in care am calit niste ceapa si morcov, am mai pus si jumatate de borcan de zacusca de fasole.
Plus muraciuni de la domnul Pasha, da? Ca fara nu merge.
Amu sa nu va inchipuiti ca voiam sa fac mare caz de mancare, dar daca tot a fost soare, am pozat, pe urma mi-am amintit de fetele vesele care intrebau de potaie, deja nu mai era lumina asa ca o pozai pe bezna si iaca belea, v-a scos limba.
Nu mai pun nici o melodie ca fac cu nervii, merge compul in reluarea reluarilor, fiecare da alt diagnostic, ala care mi-a adus internet de mare viteza cica e placa, altul ca windozele, nu am windoze butabil (care ai, dai?), mi-a luat o ora sa pun trei poze, ma … pe el de comp. Sau care ai un nene care sa diagnosticheze si sa rezolve un comp, apreciez un numar de telefon pe mail sau ceva de genul asta, ca deja mi s-au lungit urechile ca ale lui Pinocchio cand s-a facut magar, nu mai am rabdare, mama lui de rororo.