contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gustare Indiana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am fost in vizita la o prietena si am gustat cei mai buni biscuiti sarati. Nu am putut crede ca sunt facuti in casa.
Ingredientul care le-a dat gustul minunat sunt semintele Ajwain, care la gust seamana mult cu Chimenul.



Ingrediente: 1 canuta mica de ulei vegetal, 1/2 canuta de apa, seminte de ajwain (din India), puteti inlocui cu chimen daca nu aveti, 1/2 lingurita sare, faina cat cuprinde, parmezan ras.

Modalitate de preparare: Puneti faina intr-un bol, amestecati-o cu sarea si turnati in mijloc uleiul, apa si semintele.
Cu mainile framantati ingredientele.
Se formeaza o bila de aluat.
Intindeti aluatul pe planul de lucru si presarati parmezan.
Taiati aluatul cu un cutit sau cu rola, in diagonala sa iasa romburi mici.
Puneti romburile in tava si le coaceti la 180 grade pentru cca 12 minute pe gratarul din mijloc.
Eu am avut multa rabdare sa iau fiecare romb in parte sa il transfer pe tava, dar puteti sa il taiati direct in tava.
Ies crocante si gustoase.
 Depa ce se racesc biscuitii se pastreaza in borcan inchis cu capac. Si dupa 2-3 zile sunt la fel de crocanti si buni.
Pofta buna!