contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gulas In Paine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

recipe image

Ingrediente

-500 g muschi de porc(fara grasime)
-6 cartofi medii
-2 cepe mari sau 4 mici
-1 morcov
-1 ardei
-1 lingurita boia de ardei dulce
-sare de mare(rasnita kotaniy)
-chili(rasnita kotaniy)dupa gust
-piper(rasnita kotaniy)
-pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii/3 rosii decojite
-2 ligura faina
-1 foaie de dafin
-patrunjel
-6 chifle mari
DSCN3987.JPG


Mod de preparare

1. Carnea se taie bucati,se condimenteaza si se prajeste bine in ulei.
DSCN3991.JPG

DSCN3993.JPG

Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori(mai mare)
DSCN3994.JPG

si se lasa pana se inmoaie putin.
DSCN3995.JPG

2. Se adauga si ardeiul tocat si morcovul dat pe razatoare sau tocat si se amesteca bine,
DSCN4001.JPG

apoi cartofi taiati sferturi.
DSCN4007.JPG

Se pune chili,sare si piper si apa cat sa acopere totul.
DSCN4018.JPG

Se pune capacul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii,apoi se adauga boiaua
DSCN4020.JPG

si rosiile si se mai lasa 10 min.
3. Cand este gata se amesteca 2 linguri de faina cu 4 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu.Se ia de pe foc si presara patrunjel tocat/uscat.
4. Gulasul se serveste in chifle,la care le-am taiat un capacel si am scos o parte din miez.
DSCN4099.JPG

DSCN4096.JPG

DSCN4044.JPG

5. POFTA BUNA!!



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com