Grilul De Aragaz
Sursa Grilul de aragaz

articol scris de casutalaurei blog casutalaurei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Oala mea preferata de gatit carne: grillul de aragaz. Nu stiu daca l-ati incercat pana acum dar e super. Tot procesul de gatire se produce prin aerul fierbinte ce se ridica de la ochiul aragazului, carnea capata o frumoasa crusta rumena si e moale si frageda in interior, trebuie sa aveti grija sa nu o lasati prea mult ca se usuca prea tare. Ce e cel mai grozav este ca mare parte din grasime se topeste si cade in cuva vasului, asadar va veti bucura de o carnita buna buna si cu putina grasime. In cuva de sub gril, inainte de a pune carnea, turnam niste apa. Deasupra punem capacul care are un maner detasabil – apropo, nu atingeti vasul cat e pe foc – frigeeeeee! Folositi manerul ca sa ridicati capacul si sa verificati carnea.
Este o oala pe care o recomand cu mare drag, numai incercati si veti vedea.:))))))