contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gratin De Conopida Cu Brinza Si Sunca(cauliflower Gratin With Coulommiers Cheese And Ham)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
un prinz pregatit zilele trecute ,cind aveam la dispozitie o singura ora sa execut felul unu si felul doi...nu-i tocmai ce iubesc eu mai mult ,dar gratinul acesta calorios :) a fost savurat pina la ultima farima.si foarte important,m-am incadrat in limita de timp impusa,ceea ce compenseza faptul ca nu-s chiar extaziata .:)
ingrediente:
1 conopida de cca 1kg,spalata si desfacuta in buchetele,
150-200 grame brinza coulommiers,
200 grame sunca,
1 ou,
100 ml smintina,
verdeata tocata pentru decor.
conopida se fierbe timp de 3 minute intr-un vas,apoi se scurge de apa si se aseaza in vasul in care vom face gratinul.peste ea asezam brinza facuta cubulete ,cit si sunca ,pe care am taiat-o fisii subtirele si am rumenit-o putin intr-o tigaie antiaderenta.dam la cuptor,180 grade ,cca 25-30 minute,in ultimile 10 minute adaugind si smintina amestecata cu oul batut,repartizind-o uniform.decoram cu verdeata tocata(patrunjel,cepsoara) si servim cald,in compania unei salate verzi,asezonate din belsug cu lamiie.
enjoy!