contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gratin De Cartofi Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:

400 g cartofi fierti in coaja
200 g ciuperci
100 g cascaval/ mozzarella
3-4 catei de usturoi
2 linguri ulei masline
cimbru proaspat
sare
piper

PREPARARE:

Calim in uleiul incins bine usturoiul pisat, timp de cateva secunde, pana prinde miros, apoi aruncam ciupercile (taiate felii mai groase) peste usturoi si le calim.

Curatam cartofii de coaja, apoi ii feliem. Punem intr-un vas termorezistent randuri alternative de felii de cartofi cu cele de rosii, condimentam cu sare si piper, cimbru, apoi acoperim cu cascaval ras.

Coacem la 200°C timp de 15 minute, sau pana incepe cascavalul sa prinda putina crusta.

Servim imediat, acompaniat de o salata.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook