Gogosele Umplute
Sursa Gogosele umplute
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
260ml apa
80ml ulei
sare
200g faina
4 oua
Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se cu telul bine, bine pana se duc toate cocoloasele. Se lasa la racit si se incorporeaza pe rand cele 4 oua. Se pune compozitia intr-un cornet whatever (al meu s-a rupt si am pus in niste pungi de unica folosinta pentru ornat prajituri luate de la Carrefour-de aceea au iesit cam mari) si se spriteaza gogoselele. Se introduc in cuptor si se coc 30-40 minute timp in care nu se deschide cuptorul deloc pentru ca se lasa gogoselele. Dupa ce se racesc se taie un capacel mai sus de jumatate ( nu pana la capat) si se umplu cu icre, branza cu marar, etc…