contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gogosele Pufoase

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mod preparare:
Punem in cuva de la masina de paine ingredientele lichide mai intai. Apa si zaharul le punem la fiert pe aragaz pana da in clocot, apoi racim la 40 de grade. Batem galbenusurile si oul intreg cu putina sare si le amestecam cu apa cu zaharul, dizolvam drojdia, adaugam si uleiul.
Punem si faina in cuva la MP si setam programul 8 Dough (Coca) care dureaza 1:30 h.
MP isi face treaba, incepe sa framante aluatul de gogosi.
Dupa 1:30 h iata cat a crescut aluatul. Este incredibil de pufos, la fel cum vor iesi si gogosile.
Ungem masa de lucru cu putin ulei si luam din aluat cate putin si formam in mana gogosile. (mainile trebuiesc unse cu ulei)
Punem gogosile in tigaia cu ulei incins si le prajim pe o parte si pe alta.
Intr-o fargurioara punem zahar pudra cu aroma de vanilie si tavalim gogoselele prin zahar.
La atac......
Pufoase, gustoase si usor de facut!

Reteta recomandata de Llily-Musat.blogspot.com