Gogosele Din Dovlecei - Desert
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
2-3 dovlecei potriviti
un praf de sare
zahar tos dupa gust
un pliculet de zahar vanilat
2 - 3 oua
faina
ulei pentru prajit
zahar pudra pentru pudrat gogoselele
un praf de sare
zahar tos dupa gust
un pliculet de zahar vanilat
2 - 3 oua
faina
ulei pentru prajit
zahar pudra pentru pudrat gogoselele
Mod de preparare:
Dovleceii se spala, se curata,se dau pe razatoarea mica,se amesteca cu praful de sare ,se lasa in strecuratoare sa se scurga,apoi se mai storc putin de surplusul de zeama.
Se adauga zaharul tos,ouale si faina cat sa se ingroase, sa se poata forma gogosele.
Se pun cu lingurita in ulei incins si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,dupa care se pudreaza cu zahar pudra.