contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gogosele Cu Somon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu am stiut cum sa le zic, ma manca sa le zic blini, dar nu au in comun decat cateva ingrediente comune, asa ca sa o luam de la capat.

Slide1

Aluatul e pe principiul oricarui aluat dospit, drojdie, faina, apa/lapte, caldut/e. In loc de zahar, am hranit drojdia cu dulceata de gutui si smantana. Cand a dospit dracia, in care am mai pus si nitica ceapa ciorii si coaja de portocala …

Slide2

… am pus si somonul rupt cum mi-a venit, plus ceva marar. Nu am castigat la loto, somonul l-a uitat un neam venit in vizita, nu va panicati ca inca nu va ingrop in bani.

Am mai pus si ou, am gustat de sare, piper si alte alea si am amestecat temeinic.

Slide3

Pe care le-am, nu, nu baut, prajit. Sau baut. Nu mai stiu.

Slide4

Oarecum productia la hectar, scazand ce s-a degustat si furat.

Slide5

Ca idee, are cam ce are un blini (mai putin faina de hrisca si ce ar fi ca sa garniseasca e in compozitie). Asadar nu e blini, dar aduce ca idee.

Slide6

Neimportant cu ce aduce, de bune au fost bune si pe pariu ca merg si cu ton ieftinache din conserva. Eu am halit una cu iaurt gras, ardei iute si cu gura.

Slide7

Si ca sa intrerup si aici sirul intrebarilor: da, pe pervaz e o urma de vopsea acrilica, nu am sinucis veverite, nu o pot scoate, ca diluantul topeste termopanul, na, daca asta va fredoneaza noptile, o sa fac din toti rarunchii poze fix cu vopseaua de la tablouasul cu Musik.

rororo