contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gogosari Umpluti Cu Struguri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente: 
4 kg gogosari
3,5-4 l otet (in functie de borcanele folosite)
2 kg zahar
4 - 5 linguri sare
piper boabe,boabe de coriandru,boabe de mustar,hrean tocat marunt 
1 kg struguri albi 
1 kg struguri negri

Mod de preparare:
Zaharul se caramelizeaza putin,se adauga sare, otet, piper.
Gogosarii se spala,se indeparteaza cotoarele si semintele cu mare grija deoarece trebuie sa ramana intregi.
Se oparesc in compozitia de mai sus si se dau la rece.

Gogosarii se umplu cu boabe de struguri,deasupra se pune un capacel de gogosar ,se aseaza in borcan unul peste altul in asa fel incat sa nu iasa strugurii,iar printre iei se presara bucatele de hrean .



Se toarna zeama peste ei,se leaga bine sau se capseaza borcanele si se tin invelite pana a doua zi.
Sunt deliciosi.


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com