Gogosari Umpluti Cu Carne Tocata
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
In caz ca aveti in casa ceva gogosari si carne tocata, iata cum puteti sa ii combinati.
Ce iti trebuie pentru 6 portii (poza 1)
- 7 gogosari(6 pt umplut, 1 pt sos)
- 300 gr carne tocata (vita si porc, tocata in casa de preferat)
- 2 cepe
- 3 rosii
- 2 morcovi
- 1 legatura patrunjel
- 1 ou
- 1 ardei
- 1 cescuta de orez
- 100 ml ulei
- sare, piper, peperoncino,
Plan de lucru:
- Tocam marunt ceapa, curatam si razuim morcovul (poza 2)
-Amestecam intr-un bol, ceapa, morcovul, orezul, patrunjelul tocat cu carnea tocata si oul intreg.Condimentam amestecul. Decojim rosiile si scoatem interiorul gogosarilor, fara a mai ramane seminte. (poza 3). Umplem gogosarii cu amestecul de carne tocata (poza4)
- Tocam marunt rosiile decojite si gogosarul ramas (poza 5), le adaugam peste gogosari si apoi turnam si uleiul si daca este nevoie completam cu putina apa (poza6)
- Lasam la cuptor 45 minute (poza 7)
- Servim simpli sau cu smantana (poza 8 ).
Timp de preparare:80 minute (cu tot cu timpul de coacere)
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita