Gogosari In Sos Tomat
Sursa Gogosari in sos tomat
articol scris de habet blog culinarecufeteistete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ce ne trebuie:
30 buc gogosari
0.800 gr bulion
0.400gr mustar "bunatati de la bunica"
sare neiodata, piper boabe, foi dafin,
zahar (dupa gust) sau miere
250 ml ulei
100 ml otet
Cum procedam :
Se coc gogosarii. O sa vi se para mai dificil , sa ii coaceti , dar va asigur de reusita asupra gustului, in comparatie cu cei folositi cruzi!
Se curata de coaja si se taie fideluta.
Intr-o oala de tuci, adaugati bulionul , mustarul, uleiul, sarea , otetul,piperul ,dafinul (3 foi), si zaharul ( dupa gust, trebuie sa iese o pasta dulce acrisoara) si fierbeti la foc mic sa se intrepatrunda gusturile.
Pasta respectiva trebuie sa fie de consistenta smantanii.
Puneti in aceasta, gogosarii copti si taiati,.
Fierbeti cam 20 min, apoi puneti in borcane, cu un pic de aspirina si sterilizati la cuptor, inca 15 min, apoi raciti borcanele in paturi.
Spor la treaba si.. POFTA BUNA!
(am uitat sa fac poze in timpul prepararii, dar daca nu intelegeti ceva , va raspund cu placere la intrebari)