Gogosari In Otet
Sursa Gogosari in otet
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
3 kg gogosar
300 ml otet
300 g zahar
2 linguri sare
morcov
boabe de mustar si de piper
300 ml otet
300 g zahar
2 linguri sare
morcov
boabe de mustar si de piper
Mod de preparare
1. Gogosarii se curata de seminte si cotoare si se taie felii.
Se aseaza intr-un vas,iar peste ei se pune otetul,zaharul si sarea
si le lasa 24 de ore la frigider pana isi lasa zeama si se inmoaie putin.
Dupa ce si-au lasat zeama se aranzeaza in borcane,se pun boabele de piper,de mustar si rondelele de morcovi
si se toarna likidul.Se infileteaza capacele si se depoziteaza in camara.