Gnocchi Cu Pui
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O reteta pe cat de simpla, pe atat de eficienta.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- un piept de pui
- 300 grame ciuperci
- 250 gr de gnocchi cu cartofi
-200ml smantanta pentru gatit
- condimente (boia de ardei iute, sare, piper)
Plan de lucru:
- se taie ciupercile in patru si se calesc (poza 2). Dupa aceea, se scurg (poza 3)
- se caleste si puiul (poza 4), iar dupa ce isi schimba culoarea se adauga ciupercile scurse (poza 5) si se condimenteaza (poza 6)
- se toarna smantana (poza 7)
- se lasa la fiert aproximativ zece minute (poza 8 ).
- intre timp se fierb si se scurg gnocchi (poza 9)
- pofta buna! (poza 10)
Timp de preparare: 30 de minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A4. Preparate din pui