Gnocchi Cu Danish Blue Si Ciuperci
articol scris de reteteveg.blogspot.c blog reteteveg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 500 g gnocchi
- 200 g ciuperci
- 100 g danish blue
- 100 g cascaval
- 125 g mozzarella
- 100 ml smantana 20%
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Gnocchi se pun in apa clocotica si se fierb pana ies la suprafata, apoi se scurg. Intre timp, ciupercile se taie in patru si se calesc in ulei.
Intr-o tava se pune cascavalul, pastele, branza, smantana si ciupercile. Se lasa la cuptor la foc potrivit 10 minute. Se amesteca si se mai lasa inca 2-3 minute la cuptor.
Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 2100.8 | 91.7 | 112 | 182.4 |
per portie | 525.2 | 23 | 28 | 45.6 |