Girls’ Night In
articol scris de Andie blog reteteveggie.com
Aseara am petrecut o seara minunata alaturi de doua prietene dragi. Dragi, atat de dragi, incat le-am dat tot ce-am gasit mai bun prin bucataria mea: pandispan cu visine proaspat scos din cuptor, vin fiert cu scortisoara si cuisoare (via Nicoleta), Shitty Weather Tea si… dovleac copt cu zahar brun si scortisoara, adus de scumpa de Aigul. Rasete, barfe mici, Mr. Pufu pe covor si in picioarele noastre, arome imbatatoare, caldura, confesiuni, suflet. Ne-am prelungit pana noaptea si ne-am dus la culcare ametite si fericite, in pijamalute cu fundite si buline.
Acuma, dovleacul. Teoretic, el ar trebui taiat cubulete si amestecat cu zaharul si scortisoara, apoi dat la copt sa se caramelizeze si aromeze. Intrucat noi n-am vrut sa ne stricam unghiutele, l-am dat la copt in felii, in coaja, uite-asa. E nemapomenit in serile de iarna la gura sobei, alaturi de oameni dragi!
Andie & co.