contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gingiumingiu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Inainte de o prea matinala urare, va mai aminteati ce va spuneam legat de nebunia cauzata de plecarea la mare de joi, de soferii de weekend care taie bukalele in doua?

Nu reiau povestea, dar cele de la link la puterea a zecea aplicati-le legat de (Viesparule, iarta-ma, omoara-ma, dar la tine m-am gandit cand m-am abtinut de la injuraturi grave legate de genitorii calaretilor moderni) motociclistii care banaresc vinerea seara pe bulevarde, in drum spre mare sau ba. Am dat doua claxoane!!! Io, anti-claxon driver, doua!!!!! Prapaditii nu realizeaza cat sunt de expusi cand se joaca, vorba aia pe care o stiti, cu fundu’ gol in fata … stiti voi. Pentru ca exista posibilitatea ca sa fie si soferi neatenti sau, cazul meu, obositi, cu reflexele mai moi asa, cand incep ei sa insire toate benzile ca sa stea de vorba si sa bata cuba. Iar pe unul l-am ratat la mustata ca a intors capul cu tot cu ghidon. Doamne fereste.

Altfel e de bine, pe bulevard spre mine, adica in drum spre mare, radare ascunse bine. Bagati mare, e prima oara cand tin cu capetele de creta si nu cu soferii.

Acum legat de gingiumingiu, sa incepem cu o minunata urare de dimineata unei zile lunigi, anume:

Slide1

O rugaminte pentru cei cu idei gingase, avem doi rataciti care cauta nume. Doi plantzi. Da, da, ca de cand cu pluralele astea de m-au zapacit de cap, am decis io ca sunt plantzi, ca daca ar fi plante ar fi femei si nu-s, unu’ e rozmarin, deci masculin, altul cimbrisor, idem. Deci nu am idee ce nume sa dau celor doi plantzi noi.

Slide1

Am si gatit gingiumingiu, normal, pai a trecut vreo zi sub soare fara ceva bun de bagat la ghiozdan?

Slide2

Galbenus pentru Vladen.

Slide3

Slide4

Se anunta o zi plina si nu, dragii mei care ma iubeste, nu cred ca, indiferent de starea lucrurilor o sa incep vreo postare cu: “stiu ca v-a fost dor de mine, nu am mai scris de mult, am fost foarte ocupata, nu am mai stiut ce sa gatesc”. Din contra, am fost foarte ocupata pe alocuri deosebit si ingrozitor de foarte, motiv in plus ca sa va arat chestii, zic eu, misto, dragute, chiar daca implica doar un galbenus si o friptana. Ptiu ca am uitat sa pozez friptana.

Va dorim un sfarsit de saptamana impecabil si, daca sunteti la mare: de ce?

rororo