Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Inca o reteta irezistibila de-a Elanei: ginger shortbread cookies. Cum sa opui rezistenta unei asemenea minunatii? Ghimbirul este aroma mea preferata. Alaturi de scortisoara, nucsoara si cuisoare, ghimbirul aduce delicioasa iarna in casa mea. In sufletul meu, caldura condimentelor este strans legata de magia sarbatorilor de iarna. Imaginati-va bucuria mea cand am descoperit acesti biscuiti cu ghimbir.
Trebuie sa incercati reteta aceasta: cookies vegani/ de post, nu contin gluten, foarte aromati, cu margini usor crocante si ”carameloase” in acelasi timp. O minunatie! Cand se termina timpul de copt, vor fi foarte moi, lasati-i sa se raceasca bine in tava. Pentru ca am vrut biscuiti frumosi pentru foto, am decupat marginile si am obtinut cookies perfect identici. Daca forma nu este atat de importanta, atunci nu va deranjati cu acest pas. Marginile sunt absolut minunate si le-am devorat cu mare pofta. Pentru o parte din cookies am topit ciocolata neagra vegana si i-am trecut prin ciocolata, apoi i-am presarat cu decoratiuni (se gasesc decoratiuni vegane la plafar).
Trebuie sa fiu sincera, insa. Au un mare cusur… Sunt prea putini si prea buni! Muuuuult prea buni! Stiti cat au rezistat minunatiile? Au disparut imediat. Sarbatori delicioase va doresc!