contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ghoriba (fursecuri Maroc)

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


* 2 oua
* 50 g unt
* 40 ml ulei
* 150 g zahar
* esenta de vanilie
* 350 g faina
* 1 lingurita praf de copt
* zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.
Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de vanilie si turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aluatul obtinut il dam la frigider 1 ora.
Formam bilute cam de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar din abundenta. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt

si dam la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.

Sursa retetei. Multumim Laura. :)



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com