Ghiveciul Cu Pui, Mare Si Cumparaturi Locale
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Cu mii de scuze zuzule, nu vazui ca e spamul plin, de pe lectopel ma misc in reluare asa ca nu iti raspund acolo ci aici. Deci da, prune, ce animale avem noi nu are nimeni, dar sa vezi ce veterinar nou am eu. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Acum reteta: se spala, taie, jumuleste, toaca, urmatoarele: ceapa, morcov, telina, dovlecel, pastai, patrunjel, cartofi, varza, rosii, masline. Sper ca nu am ratat ceva.
Se acopera cu apa, se pun peste niste pulpe (asa era cererea) si se pleaca la mare.
Se revine si se scoate totul din cuptor.
Nu vreti sexiune, nu? Asa, din spatele scenei, na.
Pana e gata gateala, descarcam muzica, da?
Neamurili iau condimenter, voi sa nu luati, uitati de ce (la ingrediente)
E o vegeta cu alt nume, mai bine va faceti amestecuri din plante uscate. Parerea mea, ca oricum fiecare baloteaza ce vrea, e o tara libera.
Ce am gasit bun:
- gogosi cu branza;
- pastai (acum are si late, dar astea mici au fost ce trebuie);
- cascaval bestial de la Lacto Panait;
- sana aia cu doua doape de smantana, geniala, au mai multe produse, cum ziceam, bune.
Gata, va rororo.