contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ghiveci Frantuzesc

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

După cum ştiţi imi place să “  gatesc franţuzeşte ” asa cum o face Laura Calder.
Incercati si voi si veti primi numai cuvinte de lauda
;)

Pentru acest ghiveci franţuzesc avem nevoie de :

1 ceapa, 2 morcovi, 4 felii bacon afumat,100 g fasole alba -boabe mari, 
3 linguri smântâna, sare, piper, patrunjel, coriandru

Cum se procedeaza:

Se taie ceapa pestişori ,morcovul betişoare subţiri ,bacon -ul felii .
Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc 5-6 minute.
Se adauga o cana cu apa si se acopera tigaia cu un capac.
Dupa alte 5-10 minute, cand apa a scazut ,se adauga
sare, piper, fasolea fiarta separat si smântâna.
Se mai da 2-3 clocote si se opreste focul.
Se adauga coriandru si patrunjel verde.

Un ghiveci simplu, cu un sos cremos, uşor afumat
si legume fragede si dulci.   Minunat!
;)



Articol recomandat de truedelights.wordpress.com