Ghiveci De Legume La Cuptor - Reteta De Post
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Postul Pastelui este, asa cum spuneam si intr-un post anterior, primul mare post al anului, in care putem renunta la produsele de dulce si ne putem bucura de puterea legumelor.
Astfel ca, pana in Sfanta zi de Paste va voi delecta simturile cu retete delicioase de post, usor de preparat.
Pentru ghiveciul de legume la cuptor nu trebuie decat sa aduni cat mai multe legume, sa le pui intr-un vas de yena, asezonezi cu sare, piper si putin ulei de masline si dai totul la cuptor.
Ingrediente:
- 1 dovlecel;
- 10-12 ciuperci;
- 1 ardei rosu;
- 1 ardei verde;
- 1 fir de ceapa verde;
- 1 rosie;
- 3-4 linguri rosii tocate din conserva;
- sare;
- piper;
- 2 linguri ulei de masline.
Am asezat legumele in straturi in vas, am asezonat cu sare, piper si ulei de masline. Rosiile tocate din conserva le-am amestecat cu 1 pahar de apa si am turnat totul peste legume, astfel incat lichidul din vas sa ajunga pana la ultimul strat de legume de deasupra. Am dat totul la cuptor pentru 30-40 minute.
Pofta buna!
Astfel ca, pana in Sfanta zi de Paste va voi delecta simturile cu retete delicioase de post, usor de preparat.
Pentru ghiveciul de legume la cuptor nu trebuie decat sa aduni cat mai multe legume, sa le pui intr-un vas de yena, asezonezi cu sare, piper si putin ulei de masline si dai totul la cuptor.
Ingrediente:
- 1 dovlecel;
- 10-12 ciuperci;
- 1 ardei rosu;
- 1 ardei verde;
- 1 fir de ceapa verde;
- 1 rosie;
- 3-4 linguri rosii tocate din conserva;
- sare;
- piper;
- 2 linguri ulei de masline.
Am asezat legumele in straturi in vas, am asezonat cu sare, piper si ulei de masline. Rosiile tocate din conserva le-am amestecat cu 1 pahar de apa si am turnat totul peste legume, astfel incat lichidul din vas sa ajunga pana la ultimul strat de legume de deasupra. Am dat totul la cuptor pentru 30-40 minute.
Pofta buna!