contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ghiveci Cu Legume Si Carne De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pana cand dam in oala cu sarmale am improvizat ceva, acum nu i-as spune reteta, desi nu as avea nicio jena sa o pun pe lista oricarei carciumioare sau cantine. Mai degraba e rezultatul unui proces de imprejurari.

Slide1

Trebuia sa fac mancare potaii, aveam oase de vita, deci supa a fost de la sine inteleasa, am nimerit cu mult noroc peste legume la jumatate de pret, mai palite ele, dar la ghiveci merg si iaca asa. Supa cainelui e si vita si cazaturile de la pui si da, normal ca am furat si eu o portie, taiteii sunt buni, primiti de la o doamna care face sa vanda.

supa

Ghiveciul e facut a la lene, anume, o sa va zic straturile. Peste foarte putin ulei am pus ardei copt si carnea de pui (peste toate straturile am dat un praf de sare si piper, nu mult).

Slide2

AM pus apoi fasole verde si ceapa (fasolea de la Clever este foarte buna si la un pret exceptional).

Slide3

Morcov, cartof si conopida.

Slide4

Ultimul strat, nefotografiat e de dovlecel. Apoi am facut un sos din supa de fasole boabe (mi-a ramas de la iahnie, gustoasa, plus cu ceva boabe), supa de oase de vita, marar si pasta de tomate.

Am lasat totul sa zaca lent la cuptor, ca daca tot revine moda cu slow cooker sa fim in trend. Tot slow si tot cook este, doar ca la foc mic de gaze.

Slide5

Initial am vrut sa fac cu totul altceva, dar m-am tot razgandit pe parcurs si va zic, nu imi pare rau.

Era sa pun din greseala leustean in loc de marar, noroc ca nu imi e nasul atat de infundat. Asa ca pana la craciun e mancare :D

Slide6

rororo