contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ghiacciolo All Anguria

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ceva racoritor, usor de facut, gustos, pe placul celor mici si a celor mari (asta daca mai ramine ceva, dupa ce descopera "micutii teroristi" bunaciunea din congelator)...
Ingrediente pentru cca 12 forme de ghiaccioli:
  • 500 g pulpa de pepene rosu 
  • 50 g zahar
  • 100 g iaurt natural
Curatim de coaja si de simburi o felie zdravana de pepene rosu, taiem bucatele, cintarim sa avem 500 g si punem impreuna cu zaharul si iaurtul natural la mixat bine, pina obtinem o crema parfumata si delicioasa. Umplem  formele din plastic, punem frumos capacelul si bagam in congelator pentru cel putin 4 ore, eu le-am facut dupa amiaza si le-am lasat pina a doua zi. Scotem cite o forma din congelator, o stringem usurel ca sa se desprinda de peretii formei si savuram delicioasa specie de inghetata de culoare... ?! rosu nu e, roz nu e... nu stiu cum se o denumesc.
Deci, va invit sa va racoriti alaturi de mine !