Ger, Mancare, Frig Si Soare
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Asa, ca fila de jurnal, retete nema, sunt eu la capitolul invatat.
Mai intai ca nu am reusit sa imi scot masina din nameti asa ca doua zile am batut mormanele flescaite, prilej cu care am vazut ca m-a lucrat cateaua, si-a deschis patiserie.
Mi-a dat si mie niste fursecuri, de pofta.
De pe la trebi, cateva chestiuni, in locul in care am pozat nu e deloc lumina, deci culorile nu sunt cele reale, doar asa, de idee si de tinut minte (jurnalul si eu).
Fireste ca in campul muncii musai sa gusti cate putin macar, obligatoriu, dar acasa, ei bine, acasa … da nene, regim.
Normal ca daca esti bucatar (de sex masculin) faci ce faci, acasa te asteapta sotioara cu potolul, daca esti bucatareasa (chefã, ce misto suna :)))) mai ai de trebi si pentru familion.
Asa ca am facut o combinatie, am fiert carnuri (vita, pui porc) separat si legume (muuulte, nici nu le mai tin cont) separat.
Dupa care din zeama de carne am scos bucati de carne (logic) si am pus in supa strecurata de legume (regimul meu) …
… iar in supa de carne am lasat si carne (repetitia e mama invataturii) dar am pus si legume si supa de legume din supa, ati ghicit, de legume.
Haios e ca am scos pe rand (si pe geam) la racit si m-am pus la un tutun. Supa mea a inghetat bocna …
Zeama cealalta a devenit o piftie super gustoasa (strecurata cu putin usturoi ar fi fost de belea).
Nici nu avea cum altfel, la supa de carne am pus coada de vita, pui cu os si ciolan proaspat de porc, cum sa nu iasa.
In rest cica ar fi cod nu stiu de care de ger, din casa, de la caldura, se vede tare frumos afara cat timp e si soare. Am dezghetat bolidul asa ca exista posibilitatea, cu mult noroc, sa ma pot duce maine la trebi motorizata.
Cum se vede in poza doi, s-a aciuat iar un catel amarat pe strada mea, e tare simpatic, pacat de el … rororo