contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gem De Corcoduse, Cu Mere Si Morcovi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

...ultima reteta pe anul asta cu corcoduse :P ...promit! :)))
...de altfel si cea mai gustoasa dintre toate!!!
Gemul asta are un gust nemaipomenit si merita un loc de cinste printre celelalte borcanele din camara ;)

 


Mod preparare:

Se spala corcodusele, se scurg, se scot samburii si se taie jumatati sau se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie, cum am facut eu :P

Se adauga zaharul:

...si i se acorda juniorului atentia adecvata... :P (pupa mami manutele lui!!!)


Se curata morcovii si se rad fin (eu tot la robot i-am "prelucrat" :D)

Se aleg merele...de prin gradini (...prin piete :D)
Noi avem doi meri bogati de San-Petru, din care am mancat cu pofta zile intregi si din care am cules cateva si pentru gemul asta minune :))




Se spala, deci, merele si se indeparteaza samburii iar pulpa se taie marunt...
...the same thing! :)))

Se amesteca apoi cu morcovii, sucul de lamaie si se da totul in fiert pentru cca. 35-45 de minute, dupa care se pune in borcane curate, ce se inchid ermetic:

"Dovada" :)))

E un deliciu, credeti-ma pe cuvant!!!!!!!!!!!!!!
Am fost foarte impresionati, cu totii...cel mai tare, evident -Bogdi, care s-a servit, elegant...cu degetele!!! :D

 
 
 
Reteta recomanda de SavaLaura.blogspot.com