Gem Crud De Capsuni. Rapid Si Sanatos.
articol scris de inatodoran2 blog floridecires7.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De cand am vazut varianta aceasta pe internet am stiut ca trebuie sa o fac. Nu mai retin sursa exacta caci am navigat din link in link pe Foodgawker, am citit rapid si am retinut ingredientele. Trei la numar. Nu necesita aparat de deshidratat si nici ore de asteptare. E gata in 20 de minute si numai bun de savurat ca atare sau in diverse combinatii dulci. Anais s-a declarat foarte incantata de rezultat!
Gem crud de capsuni (cantitatile mele, voi insa puteti jongla cu ele)
- 230 g capsuni
- 1 lingurita miere
- 1 lingurita plina cu seminte de chia
- Capsunele se spala si se curata de codite. Se pun intr-un bol si se paseaza cu furculita sau se taie bucatele mici.
- Se amesteca cu mierea si semintele de chia.
- Se lasa timp de 15-20 de minte pentru ca semintele de chia sa gelifieze sucul capsunilor. Se consuma de indata cu clatite, pe paine cu unt de arahide, in parafit-uri sau ca umplutura in diverse torturi/tarte. Rezita 1-2 zile la frigider.