Gazpacho De Vara
Sursa gazpacho de vara

articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
noptile de vara se potrivesc cu gazpacho rece.
intr-un robot de bucatarie pune 4 rosii mari (reci de la frigider), bine coapte, fara pielite si seminte. mai pune 2 felii de paine uscata taiata cuburi, o jumatate de cana de supa de pui/apa, 3 lingurite de otet de vin rosu, 3 lingurite de ulei de masline extravirgin, 3 catei de usturoi, zeama de la o jumatate de lamaie, sare si piper dupa gust. da la frigider pina faci crutoanele.
fa crutoane proaspete si stropeste-le cu putin ulei de masline. taie un castravete rece fasii marunte.
cu cat e mai rece, cu atat e mai buna si mai racoritoare.
merge cu un pahar de prosecco zglobiu.