contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gazpacho De Rosii Cu Ardei Copti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



de vreo doua saptamani e greu si sa zaci. la 36 de grade la ora opt seara n-am niciun chef de gatit asa ca de multe ori mananc pepene rosu rece bocna de la frigider. cand n-am pepene alternativa e un gazpacho la fel de rece. vara asta mi-a cazut cu tronc combinatia de ardei copt cu rosii. e simplu ca buna ziua, il faci in 5 minute dar trebuie sa-l lasi sa se raceasca macar o ora timp in care ti-ar merge bine un pahar de chardonnay. hai pofta buna.
ingrediente:
timp de preparare: 5 minute - acorda-i macar o ora la frigider sa se raceasca
4 rosii curatate de coaja
4 ardei copti
1 ceapa mare rosie
2 castraveti
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline extra virgin
3 frunze de busuioc
100g apa
sare, piper
gazpacho de rosii cu ardei copti
- blanseaza rosiile si curata-le de coaja. arunca-le in robotuld e bucatarie
- adauga in robot: un castravete curatat de coaja, ardeii copti, ceapa curatata, usturoiul, uleiul de masline, busuiocul, apa.
- amesteca bine. potriveste de sare si piper
- da gazpacho la frigider sa se raceasca.
- serveste-l cu paine cu coaja tare (a mea e de la pain plaisir) si castravete taiat julienne