Gazpacho De Dovlecei Cu Muguri De Pin
articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
gazpacho sau supe reci, indiferent cum se numesc, sunt foarte versatile. iti racoresc pranzul, sau cina, le poti pune in pahar dimineata si le poti bea in loc de mic dejun. unde mai pui ca sunt sanatoase, hranitoare dar sarace in colesterol.
asta se face asa: trei dovlecei curatati de coaja se oparesc in apa sarata pina se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa rece si se arunca in robot impreuna cu doua cepe mari, trei castraveti curatati de coaja, patru catei de usturoi, un mar verde curatat de coaja, trei linguri de mugur de pin prajiti, un ardei verde, doua lingurite de miere, cinci linguri de ulei, o lingurita de acteo balsamico, sare si piper dupa gust.
lasa supa la racit in frigider, macar jumatate de ora inainte sa o mananci. in farfurie asezoneaza cu muguri de pin prajiti si ulei de masline infuzat cu menta.
pofta buna.