Galuste La Cuptor
Sursa Galuste la cuptor
articol scris de vdaiana blog testdaiana1.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Citez:
"Iti trebuie:
- 100 gr faina
- 100 gr unt moale
- 100 gr gris
- 100 gr cascaval ras (eu folosesc parmezan pentru o aroma specifica)
- 6 oua
- putina sare si piper
Ungi o tava antiaderenta de 26 cm cu putin ulei si o bagi la cuptor, pe un rand ceva mai sus, 12-15 minute. Grasimea din unt va tinde sa iasa la suprafata, sub forma unor "basicute", astfel ca vei crede poate ca nu-i gata compozitia. Verifica totusi tava dupa ce s-au scurs cele 12-15 minute! Lasi cateva minute sa se odihneasca.
Tai in ce forme doresti si cufunzi galustele in supa pe care o prepari, cu 2-3 minute inainte de a o lua de pe foc. "Resturile" care raman dupa ce decupezi formele le rupi in cuburi si le poti servei pe post de crutoane. Pofta buna! "
Eu le-am facut in tava de silicon si cred ca n-ar fi trebuit sa ung deloc cu ulei, cred ca ar fi fost suficienta grasimea data de unt.
Excelente! Super! Foarte bune si ca rontaiala si mai am in plan o varianta!