contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Galuste La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





Citez:

"Iti trebuie:
  1. 100 gr faina
  2. 100 gr unt moale
  3. 100 gr gris
  4. 100 gr cascaval ras (eu folosesc parmezan pentru o aroma specifica)
  5. 6 oua
  6. putina sare si piper
Preincalzesti cuptorul. Bati cascavalul ras cu ouale, adaugi si untul bine batut, apoi incorporezi cu grija faina si grisul, asezonezi dupa gust cu sare si piper.

Ungi o tava antiaderenta de 26 cm cu putin ulei si o bagi la cuptor, pe un rand ceva mai sus, 12-15 minute. Grasimea din unt va tinde sa iasa la suprafata, sub forma unor "basicute", astfel ca vei crede poate ca nu-i gata compozitia. Verifica totusi tava dupa ce s-au scurs cele 12-15 minute! Lasi cateva minute sa se odihneasca.
Tai in ce forme doresti si cufunzi galustele in supa pe care o prepari, cu 2-3 minute inainte de a o lua de pe foc. "Resturile" care raman dupa ce decupezi formele le rupi in cuburi si le poti servei pe post de crutoane. Pofta buna! "


Eu le-am facut in tava de silicon si cred ca n-ar fi trebuit sa ung deloc cu ulei, cred ca ar fi fost suficienta grasimea data de unt.
Excelente! Super! Foarte bune si ca rontaiala si mai am in plan o varianta!