Galuste Din Gris "arta Austriaca"

articol scris de lauras.leckereien blog leckereien.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Aceasta reteta este "minunata"!!!
Galustele sint moi, pufoase.....
Eu am respectat reteta de mai jos si mi-ai iesit doar galustele care se vad in - foto.
INGREDIENTE:
- 50g unt/marg.
- 1 ou mijlociu
- 100g gris
- 1/s lc sare
- nucsoara
MOD PREPARARE:
Untul/marg. se mixeaza bine cu oul, sarea , nucsoara si se adaoga grisul.Se mixeaza in continuare pina ce ingredientele sint bine incorporate.
Se lasa totul deopate ca 1/2 ore, dupa care cu o lingurita se i-au portii din aluat, se formeaza intr-e palme gauste si cind sint toate gata se adaoga in supa gata preparata si care doar fierbe usor,usor.
Se lasa sa fiarba asa "usor" ca 15 min, dupa care i-se pune oalei un capac si se mai lasa inca 15 min.
Acum galustele trebuie sa fie gata si supica se poate servii.
TIP:
Aceste galuste se pot prepara si fierbe numai in apa sis e pot folosi si linga alte preparate.
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/QiPx