Gaina Umpluta
Sursa Gaina umpluta
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp de preparare:
2 ore si 30 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
o gaina o ceapa 2-3 linguri ulei 100g ficat 100g ciuperci(facultativ) 2 felii de paine taiate cuburi o cescuta de supa 3 oua sare, piper 50g unt
Mod de preparare: Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie: UMPLUTURA: -ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute; -dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa; -ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori. Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa. Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).
Sursa:gustos.ro