contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fusion Cuisine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In  una din preumblarile mele prin oras "am dat" nas in nas cu un magazin asiatic si cum normal ca nu stiam  ca il voi vizita nu aveam la mine nici o lista.Asa ca am cumparat  produse despre care aveam o vaga ideea ce ar putea ajunge dar si altele care m-au incantat.
Printre cumparaturile aflate in cos sau aflat ciuperci Enoki si varza Pak Choi.
Mai demult vazusem o reteta cu ciuperci Enoki,da nu mai stiam exact provenienta si cum voiam sa mananc si ciupercile si varza impreuna am combinat "clasica" omleta in care am pus ciupercile Enoki si am servit alaturi de varza Pak Choi crocanta.
Starletele de azi sunt:
Pak Choi
si Enoki
Cantitati n-am sa dau,am pus la ochi totul, oricum toata lumea stie sa faca o omleta, nu? Ciupercile le-am taiat de partea" radacinoasa" si le-am desfacut in evantai.Ouale le-am batut si condimentat dupa gust si pus in tigaia incinsa unsa cu putin ulei de nuci.Ciupercile le-am adugat putin inainte de a intoarce omleta.
Intre timp am pus la incins in wok putin ulei de susan si am adaugat frunzele de varza, lasand se devine crocante, saltand mereu pentru a nu se arde.In functie de flacare nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute.Inainte de a le scoate am adaugat si cativa muguri de pin pe care i-am lasat sa se rumeneasca alaturi de varza. Se sareaza dupa gust.Am servit impreuna cu omleta.
moliciunea omletei, crocanteala verzei, hmmm un deliciu