contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fusilli In Supa, Cu Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Fusilli suna asa a “fu sâli” dar nu aveau decat din astea si penne si pentru ce voiam eu ele au mers mai bine, asadar iarasi o reteta foarte, foarte simpla si buna (cel putin pe placul meu).

fusilli

Mai tineti minte supa de baza?

Ei bine scoateti un cub si il puneti la incalzit, daca vreti si niste extra iutica, de ce nu.

Slide1

Pastele le-am fiert doar pe jumatate, dupa care le-am pus direct in supa fierbinte si le-am lasat sa “bea” toata supa aia aromata, apoi am adaugat cascaval (branzeturi maturate, dar nu mai am ambalajul si nu le retin numele, merge parmezan, orice branza mai veche si mai uscata dar nu cu gust foarte puternic, acopera supa).

Slide2

Daca va zic ca asta e tot? Am pus pe deasupra extra cheese, cum vine vorba, nitel patrunjel si inca putina paprika afumata, am gustat inainte si a mai cerut si ceva piper si basta.

Slide3

In decorul ametitor de nehibernal s-au dilit pe jumatate.

Slide4

Nu, nu am lasat cealalta jumatate degeaba, daca ati fost vreodata in casa de macaronar sadea stiti ca aproape din niciun frigider nu lipseste o salata de paste sau de orez (din toate resturile pamantului, de ciuguleala). Am actionat in consecinta, am facut o maioneza la cana (imi e mai lejer decat sa spal mixerul dupa aia), mai aveam un singur castravete si o felie de gogosar, am amestecat cu pastele ramase. Oricum salata asta inghite cam orice aveti in plus, de la legume pana la carnuri, a mea e numai cu muraciuni si maioneza si ma jur ca zici ca e de boeuf fara boeuf, imi pare rau ca nu am fiert si un ou ca mergea nemaipomenit (dar nu e vremea pierduta).

Decor nu am avut.

Slide5

Simpla, simpla, dar e reteta si, daca aveti la indemana un rest de supa pe care nu o mai vrea nimeni (am auzit oameni care nu mananca de pe o zi pe alta), zic sa incercati, deoarece merita.

rororo