contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fusilli Cu Sunca, Smantana Si Busuioc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Noi suntem o familie care adora mancarea italiana si pastele in general. Asa ca foarte des la noi in familie se mananca paste facute in multe feluri, in functie de ceea ce avem in frigider sau/si de ce avem pofta.

Am facut in aceasta seara un sos cu bacon, ciuperci si smantana, iar la sfarsit am adaugat busuioc direct din ghiveciul de pe balcon.

Au iesit nemaipomenit.

Am folosit:

  • o ceapa alba taiata fin
  • 1/2 cana bacon taiat marunt
  • sare/piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 cana ciuperci asortate in saramura (Fratz Josef)
  • 1 cana smantana
  • busuioc -8 frunzulite
  • 3 cani paste fusili

1. Intr-o tigaie caliti ceapa intr-o lingura de ulei de masline, apoi adaugati si ciupercile si baconul. Caliti bine, cam 10 minute. Apoi luati de pe foc si lasati sa se raceasca.

2. Intre timp fierbeti pastele si limpeziti-le cu apa fierbinte pentru a nu se raci.

3. Adaugati smantana pe ciuperci si pe bacon, apoi adaugati sosul pe fusilli fierbinti.

Serviti ornat cu frunzulite de busuioc.

POFTA BUNA!!!!



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com