Fusilli Alla Cacciatora
Sursa Fusilli alla cacciatora
articol scris de doinitzuk blog bucatariamoraritei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am luat urmatoarele:
320 g paste
200 g ciuperci champignon
150 g pancetta afumata
400 g pulpa de rosii
60 g de masline verzi cu ardei
1 ardei rosu
rozmarin, ulei de masline, sare, piper
Am copt ardeiul, l-am curatat de coaja si l-am taiat fasiute. Pancetta am taiat-o bastonase, la fel si ciupercile. Le-am pus in tigaie cu ulei de masline si le-am calit la foc iute timp de 5 minute. Am adaugat ardeiul, pulpa de rosii si rozmarinul, am pus sare dupa gust, am acoperit si am lasat la fiert timp de 15 minute. Am amestecat totul cu pastele fierte conform instructiunilor si am servit cu un strop de ulei de masline deasupra.