Fuselini Cu Sos De Ciuperci
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pe ultima suta de metri am ajuns la Provocarea secreta! Luna aceasta, Nicol - AllDayCooking gazda noastra, mi-a dat la rasfoit un blog foarte fain! Recunosc ca multe dintre bunatatile de acolo nu ma vad in stare sa le fac... si aici ma refer in mod deosebit la minunatiile de torturi! :) Si ca sa n-o mai lungim.. va invit sa vizitati blogul Oanei!
Eu, intarziata cum ma stiti, am ales ceva simplu (:P) dar extrem de delicios: paste cu ciuperci in sos alb
Eu, intarziata cum ma stiti, am ales ceva simplu (:P) dar extrem de delicios: paste cu ciuperci in sos alb
cca 200 g fuselini
1 borcan ciuperci2 fire usturoi verde (partea alba)
unt
vin alb4 linguri smantana
sare
piper
Intr-un wok am pus untul la topit, fara a se arde. Am adaugat usturoiul tocat si ciupercile. Am amestecat bine, apoi am pus vin alb, cca 100 ml. Cand zeama a scazut putin am pus smantana, am potrivit de sare si piper.
Fuselinii i-am pus la fiert in apa multa si putina sare, cca 14 minute, conform intructiunilor. I-am pus intr-o strecuratoare, i-am trecut sub jet de apa, apoi i-am lasat la scurs.
Intr-o farfurie adanca am pus fuselini, apoi sosul de ciuperci cu smantana.
Mie mi-au iesit doua portii, suficiente ptr noi.
Va invit la niste paste absolut delicioase!!!
Multumesc Bia Oana ptr reteta!!