contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Pentru Mos Craciun

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Din categoria  fursecuri  pentru  Craciun, interesante si aspectuoase  sint cele  facute cu forme(stea, bradut, ciuperca, clopotel,ratusca,floare), pictate apoi   multicolor!

Aluatul este simplu: 300 g de faina, 200 g unt, 100g zahar pudra, 2 galbenusuri, un virf de cutit de sare. Toate se amesteca  in urmatoare ordine : untul moale cu sarea si zaharul pudra, galbenusurile pe rind si la urma faina. 
Aluatul doar se amesteca, fara sa se framinte si se lasa la rece cam 1 ora.  Apoi se  ia cite o bucata, se intinde cu sucitorul, se decupeaza  cu formele trecute prin faina, se pun in tava tapetata cu hirtie si se coc  20 de minute.
Dupa ce s-au racit, se glazureaza cu ciocolata (alba, neagra) peste care se pun bombonele sau  alte decoratiuni.
Pentru aceste fursecuri e bine sa ai alaturi copii care sint plini de imaginatie si de voie buna !!!
Oricum ar fi , sint tentante pentru copilasii colindatori, ca sint colorate si bune!