Fursecuri Inimioara
Sursa Fursecuri inimioara
articol scris de TeoBucatar blog teobucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Si ca sa aveti o zi desavarsita cu acesta ocazie va propun sa incepeti cu niste fursecuri inimioara chiar de dimineata cand va savurati, in doi, cafeaua sau ceaiul...
Reteta aluatului de fursecuri o puteti prepara folosind linkul de aici.
Pentru glazura
-un albus de la un ou mare,
-150 g zahar pudra,
-o lingura zeama de lamaie,
-colorant alimentar(optional),
-fulgi de nuca de cocos,
Preparare glazura
Se bate albusul cu furculita pana devine spuma, dupa care se adauga treptat zaharul pudra frecandu-se circular pana se topeste complet zaharul apoi se adauga zeama de lamaie amestecand inca 3-4 min. Amestecul care se obtine are consistenta unei smantani, care curge usor.
Fursecurile se ung cu aceasta glazura cu lama unui cutit si se lasa la uscat cateva ore.
Se pot presara cu nuca de cocos sau se pot obtine alte culori cu ajutorul colorantilor. In acest caz uscarea va dura mai mult deoarece glazura se va dilua putin.
Asa puteti sa preparati niste fursecuri inimioara, foarte simple, cu efort minim si ingrediente fara pretentii dar cu care puteti sa surprindeti placut jumatatea voastra de la primele ore ale diminetii...
Sa fiti iubiti!