contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Fragede

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Se spune ca atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, dorinta ti se indeplineste... eu mi-am dorit foarte mult o presa de fursecuri si iata ca in sfarsit mi-am luat.Este o presa de fursecuri profesionala, din inox, cu 10 discuri, diferite modele. Daca vreti sa comandati, o gasiti pe siteul BHB. Nu platiti transport, deoarece daca comandati produse care valoreaza peste 100 lei transportul este gratuit.
Rezultatul pe care il aveti este profesional. Cofetaria la tine acasa. Poti sa le faci proaspete, sa le pui ce aroma vrei. Totul depinde de imaginatie... Fiind pentru prima data cand folosesc presa pentru fursecuri nu am reusit sa le fac perfecte, dar o sa ma perfectionez cu timpul. Presa trebuie sa o tii dreapta deasupra tavii de copt, sa apesi odata si sa fie lipita de tava. Daca ai urmat pasii astia fursecurile ies asa cum trebuie. Cu timpul, experienta isi spune cuvantul...
Ingrendiente:300g faina, 180g ulei de palmier (unt sau margarina), 70g zahar pudra, 1ou, 1 lingurita cu zahar vanilat,un praf de sare, coaja rasa de la o lamaie. Mod de preparare: Untul se amesteca cu zaharul, se adauga oul si treptat faina, zaharul vanilat, sarea si se ompgenizeaza compozitia. Pregatim presa pentru fursecuri... Cu compozitia rezultata se umple presa pentru fursecuri, se pune forma pe care o dorim si se spriteaza direct pe tava de copt, neunsa. Este foarte important sa NU ungeti tava cu ulei. Se baga fursecurile la cuptor, pentru 12-15 minute, la temperatura de 175 grade. Iata cum arata dupa ce sunt scoase din cuptor. Dupa ce se racesc, fursecurile se decoreaza cu ciocolata topita. Sunt fragede, se topesc in gura! Incredibil de bune!!!

Articol recomandat de lily-musat.blogspot.com